Kies uw land voor lokale informatie

 • ATX boordcomputer
  De ATX-boordcomputer kan volledig worden aangepast aan uw bedrijfssituatie en -behoeften.
 • Home Base Telematics
  Home Base Telematics is een Fleet Management System dat wordt gebruikt door toonaangevende transportbedrijven.
 • Roadrunner en Visual Planner
  Roadrunner en Visual Planner bieden een flexibel transportbeheersysteem.
 • ATX onboardcomputer_10658155.jpg

  Vehco ATX boordcomputer

  Geniet van de duidelijke voordelen van een echt flexibele oplossing aan boord om uw wagenpark en uw chauffeurs te beheren. Automatiseer de informatiestromen tussen de chauffeurs, de voertuigen en de thuisbasis om het beheer te vereenvoudigen, tijd en geld te besparen. More info
 • Chaussenot

  Vehco Home Base Telematics

  Vehco Home Base Telematics is een webgebaseerde kantooroplossing die in realtime informatie biedt over uw wagenpark en uw chauffeurs. Krijg volledige controle over uw wagenpark en uw chauffeurs en vereenvoudig de communicatie tussen het kantoor en de chauffeurs. More info
 • gictvehcoscreen.jpg

  Vehco Roadrunner en Visual Planner

  Roadrunner is een flexibel transportbeheersysteem. Het is modulair met ondersteuning voor orderadministratie, tariefbeheer, wagenparkbeheer en registratie van verpakkingsmaterialen. Met de Visual Planner-planningstool krijgt het bedrijf een maximaal rendement voor elke transportopdracht. More info
 • Frederique Guichet.jpg
  "Onze telematica-oplossing heeft ons in staat gesteld om de effectieve werkuren met 30% te verminderen. " - Frédérique Guichet, Transports Chaussenot (France)
 • laurent_legal.jpg
  "Met onze telematica-oplossing hebben we veel tijd kunnen besparen op het gebied van salarisbeheer en kostenberekening" - Laurent Le Gal, JLG Services (France)
 • dominique_rene.jpg
  "Zonder Fleet Management Systeem gaan de voordelen van eco-driving training na 3 weken verloren. " - Dominique René, Translyre (France)

Vereenvoudig het beheer van uw wagenpark en chauffeurs met het Vehco Fleet Management System!

Welkom bij Vehco! Wij zijn één van de leidende leveranciers van FMS-systemen in Europa met slimme oplossingen voor een efficiënt beheer van het wagenpark, onkostenvermindering en betere controle over uw activiteiten.

WAT IS VEHCO?

Vehco is één van de belangrijkste Europese leveranciers van Fleet Management en Mobil Resource Management systemen voor de transport- en logistieksector. Wij zijn vertegenwoordigd in Zweden (hoofdkantoor), Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Nederland, Noorwegen, Italië en Finland.

WAT DOEN WIJ?

Wij leveren ons Vehco 5-systeem waarmee chauffeurs, voertuigen en transportleiding met elkaar in verbinding staan door middel van boordcomputers, smartphone- en tabletapplicaties en een geavanceerde webapplicatie.

Info about the Covid-19 outbreak

We have a business continuity plan in place and the service we provide our customers will not be compromised. We are committed to maintaining our business operations and ensuring you continue to receive the high-quality customer service and technical support you have come to expect from us.

Wat is een Fleet Management System?

Met een FMS-systeem kunnen transportbedrijven voertuigen van het bedrijf (en vaak ook de chauffeurs) in de verschillende distributiegebieden volgen. Er kunnen meerdere redenen worden genoemd waarom transportbedrijven  gebruik maken van een FMS-systeem. Vermindering van de administratiekosten, vereenvoudiging van beheer voor voertuigen en chauffeurs, lager brandstofverbruik en een eenvoudigere manier om aan alle wettelijke eisen en bepalingen te kunnen voldoen.

Met de meeste FMS-systemen is het mogelijk om te zien waar voertuigen en hulpmiddelen zich bevinden, niet alleen in real-time maar ook als historiek (Positiebepaling, Tracking, Geofencing). In geavanceerde systemen, is er meestal ook een monitor in het voertuig waarop de chauffeur de verschillende aangeboden diensten van het systeem kan zien.

Een FMS-systeem bestaat meestal uit een boordcomputer van bepaalde aard die in het voertuig wordt geïnstalleerd. De boordcomputer staat in verbinding met het stuursysteem of het elektrische systeem van het voertuig (bijvoorbeeld via CAN-bus, de FMS-uitgang of een OBD2-aansluiting) voor verzameling van gegevens (motor, versnellingsbak, remmen etc.) en verdere doorvoer aan een centrale server. Veel systemen zijn ook aangesloten op de tachograaf voor registratie van rij- en rusttijden (D8-aansluiting) en om de door de wet geëiste bestanden naar een centrale server te versturen voor opslag en analyse van de tachograafgegevens. De boordcomputer van het voertuig verstuurt alle gegeven via het mobiele netwerk naar een speciale webapplicatie van de transportleiding.

Onderstaand ziet u een aantal van de diensten die via het FMS-systeem worden aangeboden.

Voertuigbeheer: Positiebepaling, Tracking, Geofence, Start en stop, Eco-Driving, Controle van het brandstofverbruik, Uitstootrapporten, Tankrapporten, Checklijsten, Diagnose, Service-intervallen, Voertuigactiviteiten, Voertuigrapporten

Chauffeursbeheer: Chauffeursactiviteiten (niet tijdens rijden), Navigatie (GPS), Quick Messaging, Snelheidscontrole, Verkeersveiligheid (ISA), Chauffeursrapporten

Werktijdbeheer (Social management): Rapporten en registratie van werktijden en onkosten, download van bestanden van tachograaf en chauffeurskaarten, opslag en analyse van de deze bestanden, rij- en rusttijden, beheer van hulpmiddelen, werktijdrapporten

Transportleiding: Digitale hantering van transportopdrachten, routeplanning, temperatuurcontrole, transportrapporten

Beheer van aanhanger/trailer: Positiebepaling, tracking van aanhangers/trailers, deurcontrole, aankoppeling, start- en stoprapporten.  

Nieuws

Fri, 2019-09-27
Vehco steunt Fridays For Future en de klimaatstakingen

Een van onze missies bij Vehco is om onze klanten te helpen hun carbon footprint te verkleinen.

Mon, 2019-09-02
Vehco neemt het toonaangevende Fleet Managementbedrijf frameLOGIC over om zijn Europese marktaandeel te versterken

Vandaag heeft Vehco frameLOGIC overgenomen, de vooraanstaande Poolse leverancier van cloudbased oplossingen voor Fleet Management, Transport Management en Mobile Workfoce Management.