Kies uw land voor lokale informatie

Over Vehco

Vehco is een toonaangevende Europese leverancier van systemen voor wagenparkbeheer (FMS-systemen) en transport management, en vormt een deel van de AddSecure. Wij leveren hoofdzakelijk FMS-systemen voor zware- en lichte vrachtwagens. Vehco werkt bij voorkeur nauw samen met haar klanten en is vertegenwoordigd op de meeste markten voor persoonlijke support in alle landen. Ons concern heeft kantoren in Zweden, Finland, Noorwegen, Denemarken, Nederland, België, Frankrijk en Polen. Het is ons doel om nauw contact met onze klanten te onderhouden in hun eigen taal. Vehco brengt onze producten op de markt en verkoopt ze via een een betrokken verkoopteam en via partners in Europa.

Sleutelwaarden:

  • 2000 klanten in Europa
  • 100 000 voertuigen met onze uitrusting
  • 250 werknemers
  • 32 M€ omzet
  • 17 % van omzet gaat direct naar R&D

Over AddSecure

AddSecure is een toonaangevende Europese leverancier van veilige kritische communicatie. We bieden meer dan 50.000 klanten en partners in Europa beveiligde communicatieoplossingen als onderdeel van gecontroleerde alarmen en kritische IoT-communicatie. In totaal hebben we bijna een miljoen eenheden geleverd met 400.000 aansluitingen.

Onze oplossingen - die helpen levens te redden, eigendommen te beschermen en vitale maatschappelijke functies veilig te stellen - zijn flexibel, eenvoudig te installeren en helpen het concurrentievermogen van onze klanten te vergroten.

We werken momenteel voornamelijk binnen de volgende bedrijfsdomeinen; gebouwenbeveiliging, gebouwautomatisering, energie en slimme steden, evenals wagenparkbeheer. 

Het bedrijf, opgericht in de vroege jaren 70 van de vorige eeuw, heeft momenteel ongeveer 300 medewerkers in dienst. AddSecure heeft haar hoofdkantoor in Zweden en regionale kantoren, evenals een netwerk van distributeurs, in heel Europa.

AddSecure is eigendom van Abry Partners, een Amerikaans private equity fonds opgericht in 1989 en met het hoofdkantoor in Boston, in de VS. Abry Partners is een van de meest succesvolle private equity-bedrijven in de VS en heeft sinds de oprichting meer dan 550 transacties afgerond ter waarde van meer dan 61 miljard US dollar.

Ga voor meer informatie naar www.addsecure.com, www.addsecure.se, www.addsecure.no en www.addsecure.fi