Kies uw land voor lokale informatie

Inspiration to
smart transports

Nieuws, trends en ervaringen binnen IT en Transport van Vehco

Bepaal de huidige en toekomstige behoeften van het bedrijf voordat u een systeem kiest!

Error message

Notice: unserialize(): Error at offset 4 of 4 bytes in variable_initialize() (line 1189 of /home/vehcogro/public_html/includes/bootstrap.inc).
IT-Strategi

Wat zijn de huidige en toekomstige behoeften van het bedrijf?

Een goed kwalificatie van alle behoeften zal nu het succes gaan garanderen van uw project. Het kopiëren en plakken van een andere oplossing of het onjuist of slecht voorbereid gebruiken van standaardsoftware kan frustrerend zijn. Wanneer u nu inzicht heeft verkregen in de werking van uw organisatie, dankzij uw analysefase, formaliseer dan zo precies mogelijk de eisen en (toekomstige) wensen van het bedrijf. Welke informatie hebben uw transportmanagers of chauffeurs nodig? Welke functies zijn vereist?

DE BEHOEFTEN VAN UW BEDRIJF BEPALEN

Wordt u overspoeld door gegevens? Wil één van uw klanten dat uhun applicatie gebruikt? Uw prioriteit moet zijn om uw hulpmiddelen te vereenvoudigen en uw logistieke processen te optimaliseren. Het doel is om verdubbeling of (meermalig) handmatige invoer te voorkomen, toegang te delen en een intelligent gebruik van informatie mogelijk te maken.

 

"Een klant ontdekte dat zijn FMS systeem niet aansloot op zijn bedrijf. De opdrachten die aan de chauffeurs verstuurd werden, waren onvolledig en de transportmanagers moesten ze telefonisch aanvullen. Daarom hadden werknemers helemaal geen vertrouwen meer in het systeem. De oorzaak van het probleem was een gebrekkige definitie van de behoeften. Het gebruik van een standaardoplossing had het dagelijkse leven van de transportmanagers ingewikkelder gemaakt.De oplossing voor het probleem was heel eenvoudig: het TMS paste de inhoud van de opdrachten aan. Vandaag gebruiken de transportmanagers de telefoon enkel voor noodgevallen en alle informatie wordt centraal vastgelegd in het TMS, wat efficiëntie meebrengt voor het hele team."

Thor-Inge Bendixen, Een projectmanager van Vehco

Thor-Inge Bendixen, een projectmanager van Vehco

 

Denk na over toekomstige ontwikkelingen

Anticipeer altijd op de veranderingen die uw bedrijf zal doormaken tijdens de komende jaren. Denkt u dat u documenten zal moeten scannen over 1 of 2 jaar? Dat kan uw keuze van de apparatuur bepalen. Wilt u de schermen uit de voertuigen kunnen halen? Kies dan voor een mobiele oplossing. Moet uw FMS de mogelijkheid bieden voor samwenwerking med andere oplossingen? Een tablet zal u toelaten om in de toekomst andere applicaties te installeren (zoals een eCMR-applicatie).

DENK NA OVER TOEKOMSTIGE ONTWIKKELINGEN

 

Share this post