Kies uw land voor lokale informatie

Inspiration to
smart transports

Nieuws, trends en ervaringen binnen IT en Transport van Vehco

Neem uw wagenpark technisch helemaal door voordat u met uw telematicaproject start!

IT-Strategi

De evolutie van technologieën, de diversiteit van werkzaamheden en de onderlinge verbondenheid van systemen maken de implementatie van oplossingen vaak complex. Wij zijn gezamenlijk afhankelijk van technische vereisten. Het op afstand downloaden van tachograafbestanden is bijvoorbeeld afhankelijk van de versie van de tachograaf en de verbinding met de FMS-aansluiting van het voertuig. Er zijn ook gelijkwaardige vereisten voor diensten zoals Eco-Driving en rij- en rusttijden. 

Voorbeeld van voertuiglijst voor uitrol van Fleet Management-systemen

Voorbeeld van voertuiglijst voor uitrol van Fleet Management-systemen.

Voordat er getekend wordt, is een technische audit essentieel om de haalbaarheid van het project te bevestigen. Bij Vehco zal een specifieke projectmanager deze technische audit uitvoeren. Hij zal in staat zijn om de status van uw wagenpark te controleren, welke voertuigen eventueel behoefte hebben aan aanvullende apparatuur om een juiste werking te garanderen.

Wanneer er verschillende partijen betrokken zijn bij het integratieproject, is een voorbereidende technische vergadering met alle partijen essentieel. De partijen hebben dan de mogelijkheid om te communiceren en verschillende technische controles uit te voeren.
Bovendien adviseren wij u om altijd gemeenschappelijke specificaties te schrijven voor de interface van het TMS.

VOER EEN TECHNISCHE AUDIT UIT


Deze specificaties moeten alle informatie beschrijven die moet worden vastgelegd in het TMS. Het is beter om deze workflow te specificeren, te communiceren en toe te voegen aan uw verkoopovereenkomst. Verkooppraatjes wijken soms af van de technische realiteit!

Share this post