Kies uw land voor lokale informatie

Nieuws

27 Sep 2019
  • Bedrijf

Vehco steunt Fridays For Future en de klimaatstakingen

Een van onze missies bij Vehco is om onze klanten te helpen hun carbon footprint te verkleinen. Met het inzetten van onze IT-oplossingen die de transporten optimaliseren en door chauffeurs te coachen met Eco-Driving helpen wij onze klanten hiermee. Intern hebben we onze medewerkers aangemoedigd om deel te nemen aan de klimaatstakingen en Fridays For Future.

02 Sep 2019

Vehco neemt het toonaangevende Fleet Managementbedrijf frameLOGIC over om zijn Europese marktaandeel te versterken

Vandaag heeft Vehco frameLOGIC overgenomen, de vooraanstaande Poolse leverancier van cloudbased oplossingen voor Fleet Management, Transport Management en Mobile Workfoce Management. Door de overname verstevigt Vehco zijn positie in Polen en realiseert zijn strategie om de toonaangevende leverancier van systemen voor fleet- en transportmanagement in Europa te worden.

02 Sep 2019

Vehco acquires Poland’s leading Fleet Management company, frameLOGIC, to strengthen its European footprint

Göteborg, Sept 2, 2019: Vehco acquires Poland’s leading Fleet Management company, frameLOGIC, to strengthen its European footprint. Through the acquisition, Vehco strengthens its position in Poland, and further realizes its strategy of becoming the leading provider of Fleet Management and Transport Management Systems in Europe.

20 Feb 2019
  • Bedrijf
  • Onderneming

GROENEVELD ICT SOLUTIONS VERANDERT NAAM IN VEHCO B.V.

Groeneveld ICT Solutions, de Nederlandse leverancier van vooraanstaanstaande TMS en Fleet Management systemen verandert haar naam in VEHCO B.V. Sinds augustus 2018 is Groeneveld ICT Solutions onderdeel van de VEHCO Group en opereert vanaf nu ook onder deze naam.

18 Dec 2018
  • Bedrijf

Vehco versterkt zijn positie in Europa door ondertekening van aankoopovereenkomst van Groeneveld ICT Solutions

Vehco, een van de grootste pan-Europese aanbieders van Fleetmanagement-systemen (FMS), versterkt zijn positie in Europa door de ondertekening ter aankoop van Groeneveld ICT Solutions, de toonaangevende Nederlandse leverancier van fleetmanagement- en transportmanagement oplossingen