Kies uw land voor lokale informatie

GROENEVELD ICT SOLUTIONS VERANDERT NAAM IN VEHCO B.V.

Groeneveld ICT Solutions, de Nederlandse leverancier van vooraanstaanstaande TMS en Fleet Management systemen  verandert haar naam in VEHCO B.V. Sinds augustus 2018 is Groeneveld ICT Solutions onderdeel van de VEHCO Group en opereert vanaf nu ook onder deze naam

 Vehco, onderdeel van AddSecure, maakt vandaag bekend dat Groeneveld ICT Solutions, een marktleidende leverancier van telematica en transportmanagement voor een grote groep van logistieke dienstverleners in Nederland, Duitsland, Belgie, Frankrijk en Spanje,  haar naam verandert in VEHCO B.V.

Twee ervaren leverancier combineren al hun kennis en ervaringen in één merk. Hierdoor kunnen we onze ambitie  om onze markt leidende Europese positie verder uit te bouwen gestalte geven

 Door gebruik te maken van het sterke Vehco merk in alle actieve markten vergoot de Vehco Group de groei en  geeft het de organisatie en haar klanten de mogelijkheid om  state off the art logistieke ICT producten en  bijbehorende hoogwaardige services te leveren in geheel Europa.

 Merk versterking en verhoging marktaandeel

"Vehco werkt continue aan het versterken van haar positie in Europa als marktleidende leverancier van FMS en TMS systemen, zien we de naamsverandering van Groeneveld ICT Solutions als een logische vervolgstap. Hiermee vergroten we niet alleen de kracht van ons merk maar halen we ook enorm veel TMS kennis  binnen de groep waarmee  we een enorme meerwaarde creëren" aldus Magnus Orrebrant, CEO of Vehco.

 “We zijn blij om deel uit te maken van een groeiende Europese groep met een mark leidende positie waarbij we vanaf nu ook het sterke merk Vehco kunnen voeren. Onze klanten zullen profiteren van de innovatie kracht en de aanwezige expertise. We kijken uit om een bijdrage te leveren aan de verdere expansie van Vehco gezamenlijk met een onze klanten en onze internationale collega’s , aldus Chris Hardijk, Country Manger Benelux Vehco.”

Nieuws

Fri, 2019-09-27
Vehco steunt Fridays For Future en de klimaatstakingen

Een van onze missies bij Vehco is om onze klanten te helpen hun carbon footprint te verkleinen.

Mon, 2019-09-02
Vehco neemt het toonaangevende Fleet Managementbedrijf frameLOGIC over om zijn Europese marktaandeel te versterken

Vandaag heeft Vehco frameLOGIC overgenomen, de vooraanstaande Poolse leverancier van cloudbased oplossingen voor Fleet Management, Transport Management en Mobile Workfoce Management.