Kies uw land voor lokale informatie

Vehco neemt het toonaangevende Fleet Managementbedrijf frameLOGIC over om zijn Europese marktaandeel te versterken

Vandaag heeft Vehco frameLOGIC overgenomen, de vooraanstaande Poolse leverancier van cloudbased oplossingen voor Fleet Management, Transport Management en Mobile Workfoce Management. Door de overname verstevigt Vehco zijn positie in Polen en realiseert zijn strategie om de toonaangevende leverancier van systemen voor fleet- en transportmanagement in Europa te worden.

Sinds AddSecure vorig jaar zijn intrede deed als nieuwe eigenaar, werkt Vehco actief aan de groeistrategie en visie om de toonaangevende aanbieder van FMS en TMS in Europa te worden voor de logistieke sector. De strategische acquisitie van frameLOGIC zal de groei versnellen en het bestaande aanbod van het bedrijf aanvullen.

FrameLOGIC werd opgericht in 2004 in Polen. Het bedrijf biedt oplossingen voor Fleet Management, Transport Management en Mobile Workforce Management. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Wroclaw in Polen, maar is actief in heel Europa, met een sterke focus op de Poolse, Duitse, Spaanse en Scandinavische markten.

Vehco neemt het toonaangevende Fleet Managementbedrijf frameLOGIC over om zijn Europese marktaandeel te versterken

FrameLOGIC heeft 650 klanten en meer dan 25.000 uitgeruste voertuigen. Het bedrijf richt zich op twee grote doelgroepen: transportbedrijven (waaronder bijvoorbeeld: Anhalt Logistics, Elflein, SCHERM Gruppe, Kim Johansen, LS Intertank, Kaj Madsen Fjelstrup, Kurt Beier, Transports Argelich, EPO Trans, Mag Trans, enz) en nutsbedrijven (waaronder bijvoorbeeld: Tauron, PGE, KGHM, PKP PLK, enz).

Als klant van Vehco profiteert u van toegang tot een breder team, een bredere oplossingsportfolio en een groter supportteam.

FrameLOGIC zal verder worden beheerd als een afzonderlijk bedrijf en merk.

Michal Szprynger wordt lid van het Extended Management Team van Vehco en rapporteert rechtstreeks aan Johan Frilund, CEO.

Bijgaand vindt u meer informatie in ons persbericht.

Nieuws

Fri, 2019-09-27
Vehco steunt Fridays For Future en de klimaatstakingen

Een van onze missies bij Vehco is om onze klanten te helpen hun carbon footprint te verkleinen.

Mon, 2019-09-02
Vehco neemt het toonaangevende Fleet Managementbedrijf frameLOGIC over om zijn Europese marktaandeel te versterken

Vandaag heeft Vehco frameLOGIC overgenomen, de vooraanstaande Poolse leverancier van cloudbased oplossingen voor Fleet Management, Transport Management en Mobile Workfoce Management.